Не мога да си представя, че това може да се

...
 Не мога да си представя, че това може да се
Коментари Харесай

Адвокатка отказа да защитава бияча, който удрял бременната си жена в корема

 Не мога да си показва, че това може да се случи на жена, която носи в утробата си 7-месечно бебе, показа Веселина Василева

Адвокат Веселина Василева от Бургас отхвърли да пази бияча, който удрял в корема бременната си жена. Пред Нова телевизия тя показа, че повода за това решение е обвързвана с човешките пристрастености, които забушували незабавно, откакто се срещнала с материалите по делото. 

„ Не бих могла да си показва, че това може да се случи на моята щерка и на всяка една жена, която носи в утробата си 7-месечно бебе. Моята отбрана щеше да бъде несъответстваща “, споделя юрист Василева. 

Достойната й постъпка е самобитен митинг против насилието, на което са подложени доста дами, потърсили протекция.  Удряната 23-годишната бременна в седмия месец бургазлийка, за която Флагман.БГ заяви през вчерашния ден, е една от тях. 

„ Направих си отказ по делото. На първо място би трябвало да бъдем хора, след което да си обсъждаме материалите, да вземаме някакво решение съгласно нашето вътрешно разбиране дали бихме могли да пазиме някого или не и тогава да пристъпваме към реализиране на отбраната ”, съобщи юрист Веселина Василева.

„ Съветвам хората, които са подложени на принуждение, да се обръщат първо към способените органи и към организациите, които закрилят дами, мъже от домашно принуждение “, сподели тя, откакто кореспондентът Цеца Алексова я пита за издевателството, на който е била подложена пък Илияна Парашкиева от Бургас. 

От боязън 21-годишното момиче към момента не е подало тъжба против някогашното си гадже, което я пребило, влизало е в дома й с щурм, заплашва я и с ликвидиране.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР